Delta Connect internet sayfası

Delta Connect: Uçuş Esnasındaki Ana Sayfanız

Son bir kaç yıldır yürüttüğü yeniden yapılanma programı çerçevesinde filosundaki uçakları kablosuz internet bağlantısı ile donatan Delta Air Lines, Delta Connect adını verdiği yeni bir uygulama başlattı.

Eylül 2011 itibarıyla 560’tan fazla uçağında internet bağlantısı bulunan Delta, önümüzdeki dört ay içerisinde 250 adet bölgesel jetini de sanal alemle bağlanır hale getirmeyi hedefliyor.

Hatırlanacağı üzere Delta’nın uçaklarının internet bağlantısı, GoGo tarafından sağlanıyor. Ve bunu kullanmak isteyen yolcular belli bir meblağ ödemeyi gözden çıkarmak zorunda.

Delta Connect internet sayfası
Delta Connect

Delta Connect adı verilen uygulama ile ise bazı temel bilgiler yolculara ücretsiz bir biçimde sunulacak.

Delta Connect sayesinde Wall Street Journal ve People’dan son haberleri okumak, OpenTable’dan restoran rezervasyonu yapmak veya StubHub’dan maç bileti satın almak mümkün oluyor.

Lüks bir şeyler satın alacağım diyorsanız, Delta Connect üzerinden Gilt’e ulaşmak da mümkün.

Bunların yanı sıra uçuşla ilgili bilgiler, varış noktası hakkındaki haberler, Delta’nın kurumsal web sitesi gibi online ortamlara yine ücretsiz ulaşmak mümkün oluyor.

Delta, özellikle internet bağlantısına yaptığı yatırımla, yeni bir küresel krizin ayak seslerinin duyulduğu şu günlerde, her geçen gün emtialaşan havayolu sektöründe kendisini farklılaştırmaya devam ediyor.

Comments

One response to “Delta Connect: Uçuş Esnasındaki Ana Sayfanız”