THY Business Class Reklamı

Geçtiğimiz günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı bir törenle THY filosuna katılan Boeing 777-300ER ve Airbus A330-300 tipi uçakların en önemli özelliklerinden bir tanesi, THY’nin yolcularına sunmuş olduğu Business Class ürününde getirmiş olduğu yenilik.

2009 yılında verilmiş olan siparişlerin önümüzdeki aylarda birer ikişer teslim alınmasıyla birlikte, THY filosunda bu yeni konsepte sahip Business Class’ı olan tayyare sayısı 20′ye yaklaşacak.

THY Business Class Reklam (Kasım 2010)

Jet Airways’ten kiralanmış olan 777′leri bir kenara bırakırsak, THY, tarihinde ilk kez 180 derece yatabilen koltuklara sahip Business Class ürünü sunmuş oluyor.

Bunun yanı sıra Uçuş Esnası Eğlence ve Bağlanırlık (UEEB) sistemi de güncel teknolojilere uygun hale getirildi. Internet bağlantısı, SMS gönderme, USB girişi gibi imkânların hepsi mevcut.

İlave olarak THY’nin zaten herkes tarafından bilinen ve uluslararası alanda ödül almış olan uçuş esnası ikramından da bahsetmek gerekir.

Tüm bunları bir araya getirince, THY’nin yeni Business Class konseptinin tanıtımı için hazırlamış olduğu reklam ortaya çıkıyor:

Yemek Odası (İkram) + Oturma Odası (UEEB) + Yatak Odası (180 derece yatabilen koltuklar)

THY’nin Business Class yolcusunun bu yeni konseptten çok memnun kalacağını tahmin etmek hiç de zor değil.